خواب کافی چیست؟ چند ساعت بخوابیم کافیست؟

راهکارهای داشتن خواب کافی و راحت

خواب کافی چیست؟ چند ساعت بخوابیم کافیست؟

خواب کافی چیست؟ چند ساعت بخوابیم کافیست؟ 940 372 دکتر مهدی علی محمدی

در یادداشت «تأثیر بی خوابی بر سلامت جسم و روان» دیدیم که بی خوابی چیست و چه ضررهایی برای بدن دارد. اینجا به خواب کافی پرداخته‌ایم و اینکه چطور می‌شود به خواب کافی رسید. اما قبلش ببینیم که اصلاً

چه اندازه از خواب کافی است؟

بهتر است این سوال را اینطور جواب بدیم: تا وقتی هیچ تلاشی برای رسیدن به خواب کافی و راحت انجام ندهید هر میزان خواب هم می‌تواند ناکافی باشد. به بیان دیگر خواب کافی نیاز به برنامه‌ریزی و اقدام جدی دارد.

ژنتیک و عوامل رفتاری و محیطی میزان دقیق خوابی که هر فرد نیاز دارد را تعیین می‌کنند اما خواب حداقل 7 ساعتی برای بزرگسالان می‌تواند قدم مثبتی در جهت حفظ و بهبود سلامتی باشد.

اگر شما هر روز ورزش می‌کنید و غذای سالم می‌خورید اما هر شب هفت ساعت نمی‌خوابید، دارید همۀ تلاش‌هایتان را هدر می‌دهید. این اصلاً اغراق نیست. خواب دقیقاً به اندازۀ خوراکی سالم و ورزش و فعالیت جسمانی مهم است. گاهی به اشتباه تصور می‌کنیم که یک بار خوابیدن طولانی و عمیق می‌تواند بی‌خوابی‌های طولانی ما را جبران کند. اما اصلی‌ترین مشخصۀ خواب کافی و سالم نظم و استمرار آن است نه اینکه چند وقت یک بار خوابی راحت و آسوده داشته باشیم. یک فرد بالغ به خواب منظم هفت ساعته در هر شب نیاز دارد. پس اگر چنین خوابی ندارید شما هم دچار بی خوابی مزمن هستید.

در این ویدیو دکتر علی محمدی راهکارهای کارآمدی برای خواب بهتر و مبارزه با کسلی صبحگاهی معرفی کرده‌اند. این تکنیک‌ها را امتحان کنید.

چطور به جنگ بی خوابی برویم؟

___________________

اگر با انجام همۀ این ترفندها باز هم قادر به حفظ بهداشت خواب و ساخت یک روتین خواب سالم نیستید و همچنان با بی خوابی و کسلی دست و پنجه نرم می‌کنید وقتش است که از کمک حرفه‌ای متخصصان استفاده کنید:

راه های ارتباطی با دکتر مهدی علی محمدی

راه های ارتباطی با مشاوران و روانشناسان مرکز روانشناسی و مشاوره دیگرگون

دکتر مهدی علی محمدی، روانشناس و مشاور

دکتر مهدی علی محمدی عضو رسمی سازمان نظام روان شناسی و مشاوره با شماره پروانه 6881 و شماره عضویت 12319 دارای مدرک دکترای تخصصی مشاوره بیش از یک دهه است که با آگاهی و تسلط کامل بر تکنیک‌ها و راهبردهای مشاوره و روان درمانی به عنوان روانشناس – مشاور خانواده – گروه درمانگر و مشاور شغلی سازمانی فعالیت می‌کند. احترام و شفقت، تخصص گرایی، حفظ حریم خصوصی و نتیجه گرایی، چهار ارزش اصلی دکتر مهدی علی محمدی برای ارائه خدمات مشاوره به مراجعان خود است.

© تمامی حقوق برای دکتر مهدی علی محمدی محفوظ است.